Time to break the silence!


Annoyed because of the template issues.
There were some issues with the template service today. Luckily they fixed it quite fast! Sorry about the break.

As you have probably noticed, I haven't really done any photoshoots for a while. There are several reason why I kept myself away from sets: stress, hurry... and my skin. I mentioned on Facebook that my skin acts as an indicator of my mood climate. Yeah. It reeeeeeeallllllly did...

Due to all stress and hormonal contraception my acne decided to explode. I had pretty damn painful pimples and they got infected all the time even though I avoided touching them, changed my pillow case, wiped my mobile phone screen etc etc etc... And it got even worse. My pores got wider and the surface was so dry that no moisturizer helped. I don't think I have ever had so bad skin reaction. I even tried to change my cosmetic products but nööööyp. Nothing helped. So I decided to turn to a professional. After a month of treatments my face is starting to look almost normal. I still get pimples (they said that it's unfortunately hormonal in my case) but the scars aren't that dark anymore and the moisture balance is quite okay.

I will write more about the subject later with before and after pictures. But anyways! Tomorrow...

Random shot of my midsummer party make up.
NEW PHOTO SHOOT! Wohoo!

There's a workshop I'm attending. My decision of participating came rather spontaneously so at the moment I'm lacking pretty much everything from ideas to clothing. We'll see what happens! Anyways, this means that soon you will receive more material.

I will also try to activate my social media channels a bit. Perhaps a giveaway would make you excited.

So follow this blog and invite your friends too: there will be more cool stuff! Remember that I also have an Instagram account. Oh, and there's a little poll on the upper right corner. I'd like to know whether you'd rather read my blog in Finnish or English.

I'm back.


0 kommenttia:

Vastaus rahanlupauskirjeeseen

Sain tänään tärkeää meiliä. Minulle luvattiin rahaa! Tilaisuushan on aivan uskomattoman hieno, joten ajattelin myös vastata kirjeeseen. Kas tässä:

"Tervehdin teitä Jeesuksen nimessä.
Haluan lukea tämän kirjeen hyvin koska tiedän sinun tulee yllätyksenä saatuaan kirjeeni vaan sinä elävän Jumalan sinun pitäisi tietää, että tapamme ei ole hänen tavoin hän työskentelee monilla eri tavoilla ja kaikki sujuu hyvin hyvän niil
le, jotka uskovat Kristuksessa Jeesuksessa.

Älä sivuuttaa tämän viestin, koska olet valinnut työskennellä tämän projektin.

Olen rouva Ella Joice Baker maasta Yhdistynyt Kuningaskunta, olen naimisissa Chief. Steve George Baker ennen kuolemaansa lämmöltä hyökkäys, joka kestää vain 1 päivä.
Edesmennyt mieheni oli hyvin varakas liikemies ja hänen kuolemansa jälkeen, olen perinyt kaikki hänen liiketoiminnan ja vaurautta.
Viime aikoina minun lääkäri teki selväksi minulle, että en voi elää yli kuukauden, joten nyt päätin jakaa osa vaurauden, edistää kehitystä orpokotien Afrikassa, Aasiassa, Etelä-Amerikassa ja Euroopassa kaikkivaltias Jumala armahtaa sieluni ja mieheni sieluni aina, kun se voi tapahtua.

Minä valitsen sinut, kun vierailevat sivustolla hakemistoon ja rukoilin sitä ennen päätin lahjoittaa osan varoista kautta voit auttaa heikommassa asemassa, olen valmis lahjoittamaan summa 750.000 dollaria (Seven sataviisikymmentätuhatta United State dollaria ) ja Jumalan työtä. Haluan tämän rahastoon, jota käytetään Christian toimintaa, kuten, lastenkodeissa, Christian koulut ja kirkot lisäystarkoituksessa Jumalan sanaa.

Haluan myös sinun tietävän, että rahasto makaa pankki täällä Lontoossa, Yhdistynyt kuningaskunta Kun kuulen teitä; Aion kirjoittaa tarkistaa oman nimen, jotta voit lunastaa rahasto joutuu pankki valintasi omassa maassa.
Olen vilpittömästi Rukoilen, että tämä rahasto, kun se on omassa hallussa, että käytät sitä varten kuten sanoin, koska tulin huomaamaan, että hankinnan rikkaus ilman hyväntekeväisyys on turhuutta. Jos olet halukas auttamaan minua käsittelemään tätä hanketta omalla alueella ystävällisesti lähettää minulle alla tiedot, jotka on lueteltu alla olen virallisesti kirjoittaa tarkistaa oman nimen.

Koko nimesi /
Ammattisi / maa

Heti kun saan tämän tiedon teille ohjeistaa pankki antaa sinulle rahastoon tarkistaa, jotta voit lunastaa rahasto joutuu pankki valintasi maasi laajentamiseen valtakunnan meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen, koska hän elää.

Aina Rukoilen, että meidän Herramme armo Jeesuksen ja Jumalan rakkaus ja toveruus Jumala kanssasi sinulle ja perheellesi.

Jumala siunatkoon teitä kuin teet työsi
Ole hyvä, jos et voi olla pysty käsittelemään tätä hanketta ystävällisesti minulle pikaisesti, jotta voin etsiä joku muu, joka pystyy käsittelemään tätä hanketta heti, koska en voi selvittää, mitä minulle tapahtuu seuraavaksi minuuttia ja se ei ole hyvä luopua tästä rahastosta pankkiin, kun on paljon lapsia, jotka kärsivät, asunnottomat lapset ovat lukemattomia.

Odotan kiireellinen vastaus pian.
Siskosi Kristuksessa.
Sisko Ella Joice Baker"
----------


Vastaukseni:

Tervehdin teitä Ukko Ylijumalan, seitsemänkymmenenkahden, hänen eripuraisuutensa, ”kuolleen mutta uneksivan”, neitokakaduttaren sekä kolminaisuuden nimissä. Hail Eris! All Hail Discordia! Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn.

Mitä ilahtuneimmin mielin luin viestinne! Myös yllämainittujen entiteettien alla tulee kieltämättä työskenneltyä kerran jos toisenkin, mutta häpeäkseni myönnän, että toisinaan olen tapapakana. Onneksi te vaikutatte olevan erittäin harras uskossanne!


Kristillisenä henkilönä teitä varmasti kiehtoo myös se, että omistan Paavi-kortin, joten olethan ystävällinen ja kohtelet minua oikein. Kortti on voimassa aina ja ikuisesti. Voin hankkia sinulle omasi, jos haluat. Voin myös skannata oman korttini ja tehdä siitä sinulle duplikaatin. Uskon, että tällöin olet tupla-Paavi! Vaiko puoli-Paavi… En ole aivan varma. Konsultoin aiheesta E.E.P.O.:ta.

Upeaa, että olette naimisissa pomon kanssa! Se varmasti takaa teille etuuksia työnne parissa. Mutta kuka tämä edesmennyt Steve sitten on? Lämmöltä tullut hyökkäys on kieltämättä myös kovin hämmentävä asia. En olekaan aiemmin törmännyt sellaiseen käytökseen.

Teillä oli siis edesmennyt mies myös ennen Pomoa? You go girl! Aika mimmi! Ja onnea perityistä rahoista.

Osanotot siitä, että ette voi elää yli kuukauden. Kyseenalaistan toki hieman kaikkivaltiaan suunnitelmat, mikäli hän armahtaa sinun ja miehesi sielun lähinnä Euroopassa. Se toki on mukavaa, jos armahdus tapahtuu aina, kun niin voi tapahtua! Silloinhan olet jatkuvasti oikein armahdettu tehdessäsi pahojasi. On myös mahtavaa, että suhtaudut maailmaan jokseenkin paheellisella otteella. Varmasti itse kukin tekisi pahojaan, jos se takaisi jatkuvan armahtelun. Omat jumalani ovat joskus hieman kriittisempiä ja tässä Harmaanaaman mundaaniksi kiroamassa maailmassa vaativat yleensä psykedeelejä näyttäytyäkseen sellaisessa muodossa kuin mitä kansalliseepokset kuvailevat.

Mukavaa, että valitset minut. Onko sinulla lainata poképalloa? Minulla ei ole ennen ollut sellaista.

Lahjoitat minulle siis melko sievoisen summan ja Jumalan työtä? Loistavaa! Raha tuleekin tarpeeseen, mutta itse asiassa myös pari astiaa on tiskaamatta. Roskat ehdin jo viedä, mutta älä huoli: niitä kertyy vielä, joten aivan varmasti työstäkin on hyötyä. Valitettavasti en haluaisi kuitenkaan lahjoittaa rahojani Christianille. En tunne häntä kovinkaan hyvin.

Jotta kuitenkin saatte hyvän käyttökohteen, niin ajattelin lähestyä vuorostani teitä seuraavalla asialla: Asun kylmässä Talvivaaran ghetossa. Eilen raekuuro paukutti kattoani ja siihen tuli lommoja. Jääkarhut ovat raadelleet kolme ystävääni kevään aikana. Onneksemme tulee ensimmäinen lumeton juhannus pitkään aikaan – jotakin hyvää. Juhannus on meille Pohjoisen syväläisille tärkeä juhla ja pyrimme huulemme kostuttamalla lisäämään vesisateen määrää satojemme parantamiseksi. Joka tapauksessa: Haluaisin saada lahjoituksenne ja rahoittaa sillä elämäni. Pyydän. Rahat menisivät hyvään tarkoitukseen: linnunruokaan ja goottikorsetteihin sekä DNAn laskuun ja takuuvuokraani. Toki osan rahasta lahjoitan hyväntekeväisyyteen aivan kuten toivoittekin: Tindalosin hurtat on pelastettava!

Haluan myös sinun tietävän, että minä makaan täällä Talvivaarassa pedissäni. Ghetossa. On niin kovin kylmä… auttakaa minua!

Koska olette varakas, ehdotan teitä tuomaan rahat minulle kasvotusten käteisenä. Jotta voimme varmistua kummankin henkilöllisyydestä, voimme tehdä tämän poliisiasemalla. Olen ilahtunut yhteistyökyvykkyydestänne! Ja kiitos ajatuksista: Laajentaisin maatani mielelläni, mutta veikkaan, että antamanne summa ei vielä aivan riitä rajan siirtämiseen. Olisiko teillä antaa hieman enemmän?
Lupaan uhrata alttarillani puolestasi tänä iltana ja tehdä pyyntöjä, jotta kaltaisesi saa juuri mitä ansaitsee. Olkoon epätoivo ja eripura kanssasi!

Pyhä Nymphicinatar armahtakoon teitä, jos alat tehdä töitä.
Myönnän, että ailahtelevaisuutenne on hieman hämmentävä asia, mikäli ette tiedä, mitä teille minuutin päästä tapahtuu. Siksi ehdotan varmuuden vuoksi vielä toistamiseen tapaamista paikallisella poliisiasemalla, jossa voimme suorittaa rahanvaihdon. Olethan yhteydessä. Odotan rahojasi pikaisesti. Fnord?

Antisiskosi
Koko nimi: Neiti Überneitokakadujumalatar
Sijainti: Talvivaaran ghetto
Ammatti: Ylipapitar
Yritys: Neitokakadukultti

3 kommenttia:

My new job! ^^

I mentioned that I've got a new job. As many of you know, my main job is in the game industry. Previously I worked as team lead - but my new job description is...

(...tandadadaa...!)

...Online Community Manager! That's like a dream come true! Doesn't ring a bell? Basicly this means that I'm responsible for our online communities and social networks. And that means I actually work with social media - Facebook, Twitter, Instagram, blog etc - and even get paid for it. Of course community manager does a lot more than just updates Facebook. This time the analytics really do count and it does matter whether you use hashtags or not or whether a picture is posted at 9AM or 7PM. It's actually pretty interesting and I've learned alot during the last two months. I've enjoyed this so much and it seems like I finally found a job that feels like it's just the right for me.

Have you ever seen me wearing a T-shirt?! :D
Note: This entry isn't sponsored and it's not part of my working tasks directly - but everything counts when building a community. So what I would love you (especially game lovers!) to do is to join our company's social media. Feel free to share too if something interesting comes around. :)

Nitro Games Facebook
Nitro Games Google+
Nitro Games Twitter
Nitro Games Instagram

Even if not interested in games, you may find a little bit different kind of pictures of me and also material that won't be posted in Shadow Selves (For example this album). ^^ AND you get the latest news of our games and stuff. Especially stuff. Yeah. And by stuff I mean coupons, contests and other... stuff! Anyways! Join, share, like, retweet and so on. :3

And don't forget to follow my own Facebook page. ^^

Luvs,

Shadow Self

2 kommenttia:

My new home - Alternative decoration

Hello, darklings. Almost all of my stuff is now in Helsinki. My home still lacks some furnitures but  the boxes are now extracted. Most of my decoration is somewhat "pagan goth chick goes oriental" but my kitchen is more like this sweet deco vintage stuff with cupcakes, pastel colors and candy!I like the vestibule. I chose classically black and red. The cockatiel drawing marks for the bird room. My friend Mervi made it. She is very skilled artist and I just love that drawing so much! This little table I found from a trash pick up.
That card was sent by my friend Laura. She congratulated me for my birthday. I wanted to put the card there because it just fits. Laura is a wise, intelligent person and seeing the card gives me strenght and wisdom. "What would Laura do?"

And this lovely heart shaped candelabra was given as souvenir by my beautiful friend Vesna. I miss her and I'm also sorry for not giving her my time as much as she deserved. She's such an interesting, beautiful and intelligent woman. Dat lady! <3 Miss you!What I love in this appartment is how the lights behave. Sun rises from the side where the bird room is, leaving my living/bedroom dark in the morning. But when the evening comes the sunset paints my walls and plays with colors. Like this.Okay, the book shelf isn't that empty anymore.One of my most important "decoration items" is my altar. It has many purposes and one of them is to create a certain atmosphere. I love to use incenses. Even now, there's cinnamon incense spreading its scent.I could watch ages how the light smoke swirls in the air and creates its own art. Funny. You can imagine how the smoke feels against your fingertips if you touch it - Something velvet-like, soft and silky - but when you do try to reach it you feel nothing. And still, the swirls change their direction, adapting their movement from the tiny air flows that the fingers cause. Like it was alive. Spirits, dancing in the air.


That writing is from the smooth hands of Maija.

The flat does have some demands. I'd say blood sacrifice, judging from the fact that I've managed to cut myself to every possible sharp thing while unpacking the boxes.


Did you like to see this? What was your favourite picture? Anything special that your eyes picked?

I will give you more pictures of me after a while. I'm going through a skin renewal process (I'll tell about it later) and I'm not that interesting to look at. But, after this I hope that I get rid of the acne scars etc. For now you can only see my favourite stockings. ;)

Luvs,
Shadow Self

11 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...